TÜM AŞAMALARI İLE SABİT ORTODONTİ ANKARA

eğitim görseli

Açıklama

TOPLAM 3 KURDAN OLUŞAN VE SABİT ORTODONTİYE DAİR TÜM AŞAMALAR UYGULAMALI VERİLİR.

Sabit Ortodonti’de uzmanlık konularının yoğun olarak verildiği eğitim programı 3 er gün ve 3 kur şeklinde full pratikle verilir.

Eğitimin hedefi; vakalarda eğitmeninize bağlı veya bağımlı kalmadan bu tedavileri yapabilmenizi sağlayacak şekildedir. Bu amaçla her gün pratikle konu pekiştirmesi yapılır ve vaka ile desteklenir.


Medya Yayın Grubu 2009’dan beri düzenli ortodonti eğitimlerini grçekleştirmektedir. Eğitimler kendi içinde entegre ve belli periyotlarda verilerek eğitim eksiği kalmadan vakalarda doğru tedaviler yapmanızı sağlar. Program ortodontik vakaları tanımlama, önleyici ve erken dönem tedavi yöntemlerini uygulama yaparak öğrenme, bilgi & deneyime sahip olunacaktır.

Tüm konularda öncelik tedaviler üzerine , teorik bilginin yanısıra PRATİKLE pekiştirerek ilerler.

Seviyeleme, hizalama, retraksiyon, interküspidasyon aşamaları teorik anlatımdan sonra her katılımcı hoca eşliğinde uygulama yapacaktır.


Teknik malzemeyi ve uygulama tekniklerini, braketleme aşamalarını detaylı olarak göreceksiniz

UYGULAMA; Isıya duyarlı Typodont Modeller üzerinde yapılacağından ortodontik tedavi sürecinin tüm aşamalarını hastada çalışıyormuşcasına diş hareketlerini ve sonuçlarını birebir görebileceksiniz. Sabit tedavilerde tüm aşamaları yapıp, bu uyguladığınız tedavinin sonucunu kurs sırasında görmüş olacak 

ve bir vaka bitirmiş olacaksınız.


Satın Al